Продукти

1. В А Р У М И Н – 100% природен антиканцер продукт, подпомагащ имунитета. Повече информация…

2. Имуно Пам + – хранителна добавка на билкова основа на проф. Памуков – 90 и 120 капсули. Благоприятно повлиява остри вирусни инфекции или при обострени хронични заболявания на дихателната система. Повече информация…

3. Имунобронхопам – хранителна добавка на билкова основа от проф. Памуков – 120, 90 и 60 капсули. Освен при остеи инфекции на горните дихателни пътища има добри резултати и при хронични заболявания в ремисия – БА или ХОББ. Повече информация…

4. Елем Витал Zn – хранителна добавка от сибирско здраве – 60 капсули, с органичен Цинк, селен, екстракт от ехинацея, корен от репей, от шипка и ацерола и инулин, подобряващи имунната система срещу вирусни инфекции, с благоприятно повлияване при хормонални нарушения на половата функция при мъжа и жената и с благоприятен ефект при мъже и жени с косопад. Приема се по 1 капсула дневно след хранене.

5. Формула 3 от сибирско здраве – 120 капсули. Съдържа екстракти от гроздови семки, от зелен чай, от салвия, от червена и черна боровинка,  от мащерка, от риган, витамин С и виамини от групата Б. Приема се по една до две капсули дневно след хранене. Мощен антиоксидант и подкрепящо имунната система средство.

6. Формула 4 от сибирско здраве – 120 капсули. Съдържа Таурин, витамините С, Д, Е, А и Липоева киселина. Дозировката е една капсула на ден след хранене, като при фебрилни състоянния, химиотерапии и други състояния на на оксидантен стрес дозата може да се повиши до 3-4 капсули дневно.  

7. Оксибор форте – 30 капсули – антиоксидантна комбинация с цинк, селен и витамините А,С, Е и Д, подобряваща имунитета,благоприятен ефект при вирусни инфекции. Дозировката е по една капсула на ден след ядене.

8. Имунобор протект – 30 таблетки за смучене или дъвчене, съдържащи Бета глюкани, Роза Канина и натурален вит С. Дозировката е до 3 таблетка дневно при възрастни, а при деца над 3 години по една таблетка дневно, като е налице и профилактичен противовирусен ефект 3-4 часа след приема на таблетката. Сдъвква се по една таблетка преди посещение на място с голям брой лица, например преди пазаруване в супермаркет, пътуване с автобус и т.н.

9. Витамин С – натурален екстракт от шипка – 100 капсули по 450 мг. Прием – 1 до 3 капсули дневно след ядене.

10. Витамин Д-3. Натурални капсули – 60 броя по 1000 IU. Приема се по една капсула непосредствено след хранене.

11. Оригинална шведска горчивка – тинктура с екстракт от оригинална билкова комбинация, повлияваща благоприятно редица остри вирусни и бактериални инфекции, както и редица хронични заболявания.

12. Тройчатка – тинктура с екстракт от билкова комбинация, повлияваща благоприятно паразитози.

13. Боров прашец от Нова Ера – 108 таблетки. Уникален природен продукт и творение на природата, с 20 аминокисиселини, 30 микро и макро елемента, 14 витамина, около 100 ензими и коензими, ненаситени мастни киселини, флавоноиди, моно и поли захариди. Прашецът е с размер само 3 нанометра, което му позволява да прониква в клетката, хранейки я с всичко необходимо за пълноценното функциониране на организма. Прашецът е собственост на китайската държава и е създаден по препоръка на министър председателя с цел укрепване здравния статус на населението. Притежава JMP сертификат за добра производствена практика и редица други сертификати за качество, потвърдено и с редица клинични проучвания. Профилактичната средна доза е 3х2 таблетки, които се смучат 20 минути преди хранене, а при заболявания може и по-висока дозировка.

14. Бамбук на здравето от Нова Ера – 108 таблетки – натурален продукт, базиран на високата концентрация на флавоноиди. Дозировката е винаги наполовина на прашеца, като приемът е след хранене един или два пъти дневно.

15. Таблетки Мака – 150 таблетки от нова Ера – най-мощният адаптоген и афродизиак на света.

16. Боров прашец с олигозахариди от Нова Ера – 30 сашета. Препоръчва се при здравословни проблеми на стомашно-чревния тракт. Приема се разреден със затоплена, но не гореща вода, вечер преди лягане.

17. Боров прашец за защита на черния дроб – 180 таблетки и 90 таблетки от Нова Ера. Препоръчителната дозировка е по 3 таблетки дневно, непосредствено след ядене, като последния прием е преди сън.

18. Натто – 90 тб от Нова Ера. Съдържа ензима натокиназа и помага за разграждането на фибрина в кръвоносните съдове, благоприятствайки тромболизата. Препоръчва се при лица със сърдечно-съдови заболявания по 2 таблетки сутрин и вечер.

19. Боров прашец на прах – 30 сашета от Нова Ера – Препоръчителна дозировка – половин или едно саше дневно разредено в топла, но не гореща вода.

20. Екстракт от гроздови семки – 90 таблетки от Нова Ера – мощен антиоксидант. Препоръчителната доза е 2 таблетки преди хранене.

21. Масло от Камелия от Нова Ера – студено пресовано 500 мл. За употреба пер ос по 1-2 ч.л. за регулиране липидите в кръвта и забавяне на стареенето. Външно се прилага при различни дерматози и при изгаряния, както и като козметично средство.

22. Билкови капсули от сибирско здраве, с мента и валериана, повлияващи много добре нервната и сърдечно съдовата система. 30 капсули.

23. Общоукрепващ сироп за имунитет с алое – 500 мл.

Натурален Са от корени на растения с благоприятно повлияване при остеопороза, алергии и др.

Ендокринопам – билкова комбинация от проф. Памуков, която се употребява при нарушения на ендокринната истема.

Афропам – билкова комбинация на от проф. Памуков, повишаваща либидото при мъже и при жени.

Тинктура мента, глог и валериан

Тинктура прополис.

Билкови смеси от диворастящи билки

Билкова смес за детоксикация, прочиства на черния дроб, жлъчката, червата и организма от токсини и шлаки.  Най-добри резултати се получават, когато се приема преди всяки прием на билкови продукти.

Чай за проблеми на дихателната система, за диабет, при атеросклероза, чай за простата жлеза, при подагра, при нарушения на щитовидната жлеза, за чернодробни заболявания и проблеми с жлъчката, чай при възпаление на жлъчката, панкреаса и при колит, чай при нефролитиаза, чай за уринообразуване при ХБН, разтвор за нефролитиаза в остра фаза, чай за отслабване, чай при невростении, за отказване на алкохолна зависимост.

Разтвор при шипове , ставни проблеми и невралгии.

Мехлем при ставни проблеми, шипове и невралгии.

КОЗМЕТИЧНИ СРЕДСТВА

Козметичен мехлем за бръчки, изключително от природни средства, без консерванти.

Масло от кокос – 100%.

Крем при пигментации, бръчки и белези.

Натурални шампоани.